Groenschutting

Bekijk voorbeelden of het assortiment om ideeën op te doen voor de tuinafscheiding in je eigen tuin. Bekijk de catalogus voor meer informatie over modellen, maten en prijzen van de schuttingen.

Een creatieve natuurlijke schutting en tuinafscheiding met natuurlijke materialen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 5 reviews
by Andrea on Groenschutting
Eco schutting

Ik ben zeer tevreden over onze nieuwe schutting, hij ziet er helmaal uit zoals ik mij voorgesteld had.De plaatsing is gedaan door de buurjongens nl. Maarten en Jannick en ook daar ben ik zeer over te spreken.Er werd goed meegedacht hoe de schutting het mooist tot zijn recht kwam. Ook was netjes van tevoren de aankomsttijd doorgegeven. Het contact vooraf verliep ook goed , de informatie was duidelijk en ik hoefde niet heel lang te wachten op een reactie na een vraag. Ik heb ook meegedaan met het concept om gelijk plantjes aan te schaffen waardoor de schutting er gelijk meer af uitziet. De vele mogelijkheden met de verschillende vakjes, kastjes werken heel goed en maken het resultaat erg natuurlijk. Het concept met de sociale werkplaats waar de schuttingen gemaakt worden spreekt me heel erg aan. Vooral het verhaal over de pindahuisjes waar ik er ook 2 van had besteld.Mooi initiatief!

by Yil en Ayd on Groenschutting
Prachtige groenschutting

Wij hebben in overleg met onze buurvrouw gekozen voor een groenschutting van een meter of 9 lang in de achtertuin en een meter of 6 in de voortuin. Alles erop en eraan van kastjes, vogelhuisjes tot goed gevulde plantenbakken en het is een schitterend geheel geworden.Het leukste is dat haar planten een heel andere uitstraling hebben als de onze, omdat je de plantenzakken van 2 kanten kan inrichten. Vooral de voortuin had veel bekijks van andere buren uit de straat, omdat het gewoon echt iets anders is dan een standaard schutting. Minder statisch, gezelliger en creatief.Niet zelf geplaatst, maar volgens de tuinman prima te doen.De buurjongens denken heel fijn met je mee en eigenlijk is overal wel een oplossing voor of een persoonlijke aanpassing te maken! Een aanrader!

by Hans T on Groenschutting
Mooie schutting

Relatief makkelijk te plaatsen, zelfs voor een leek. Ziet er goed uit. Positieve reacties ook van de buren

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

Buurjongens schutting HR

Buurjongens groenschutting brengt je tuin tot leven

planten in de schuttingBuurjongens’ groenschutting is een erfscheiding die het tuingevoel terug brengt in je (stads)tuin. Het is een tuinscherm die ook het verticale oppervlak betrekt bij je tuin. Je kunt deze bijzondere schutting helemaal naar eigen wens invullen waardoor je tuin een aangename en levendige plek wordt.

Het milieuvriendelijke hout behoeft geen onderhoud.

Je buren aan de groene vingers helpen

Het is jammer dat veel mensen een saaie schutting plaatsen terwijl een tuin veel leuker kan. Iedereen heeft behoefte aan privacy en gemak, maar wil je echt een kale dichte schutting? Dit geeft snel een benauwd gevoel en maakt je tuin visueel kleiner. Kies samen voor een groenschutting en maak van beide tuinen een plek waar je nog meer van kan genieten.

saaie schutting of mooie schutting?

Kom meer te weten over de materialen of de invulelementen.