Plantenschutting

Bekijk voorbeelden en het assortiment om ideeën op te doen voor de schutting in je eigen tuin. Bekijk de catalogus voor meer informatie over modellen, maten en prijzen.

Buurjongens Plantenschutting creatieve schutting waarmee je groen en natuur in je tuin brengt

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 8 reviews
by Marga Visser on Plantenschutting
supermooie plantenschutting

Al 6 weken krijgen wij hele leuke reacties van buren en passanten over onze prachtige nieuwe schutting!Nu er ook wat nieuwe beplanting staat hebben we echt het gevoel dat we "buiten" wonen.De foto op de site is echt wat we gekregen hebben.Het verhaal van de "Buurjongens" klopt van begin tot eind. Denken mee, maken duidelijke offerte en vooral supernette plaatsing in 1 dag!!Dankjullie wel. Hier gaan we nog jaren van genieten, nog even wachten op de insecten....vogels zijn al vaste gast!!!

by Marga Visser on Plantenschutting
Natuurlijke schutting!

In1 dag prachtige schutting met optimale natuurbeleving!We zijn erg blij met ons natuurmonument.Zeer prettig en klantgericht team in de uitvoering ter plaatse! Top

by Anne on Plantenschutting
Super mooi!

Samen met de buren hebben we door de Buurjongens een plantenschutting laten ontwerpen en plaatsen. Super mooi geworden! Het contact vooraf was erg prettig, er werd goed meegedacht en ook de dag van de plaatsing liep perfect. Bedankt!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

plantenschutting is een vrolijke en groene tuinafscheiding waarmee je de dieren in de tuin helptEen robuuste schutting die je creatief kunt invullen met planten, insectenhotels, voedertafeltjes en meer, om zo een groene tuinafscheiding te creëren voor een gezellige natuurlijke tuin. De Plantenschutting is gemaakt van ongeschaafd Douglas hout waardoor de natuurlijke uitstraling behouden blijft. De invullingen zorgen ervoor dat je nog meer planten en dieren in je tuin kunt verwelkomen.