Plantenschutting

Bekijk voorbeelden en het assortiment om ideeën op te doen voor de schutting in je eigen tuin. Bekijk de catalogus voor meer informatie over modellen, maten en prijzen.

Buurjongens Plantenschutting creatieve schutting waarmee je groen en natuur in je tuin brengt

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 2 reviews
by V.Meuwissen on Plantenschutting
Blij met de nieuwe schutting

Ik ben blij met de nieuwe schutting aan de achterzijde van mijn tuin. Ik vind 'm modern, strak en afwisselend; kortom: heel mooi en de prijs waard. In de stromende regen die de hele dag aanhield, hebben de Buurjongens stug doorgewerkt.

by H. Reinhard on Plantenschutting
origineel en duurzaam

De buurjongens leveren een degelijke en duurzame schutting met een zeer originele uitstraling.Heel aangenaam om tegen aan te kijken en ook nog eens vriendelijk voor flora en fauna (o.a. insektenhotel en ruime onderdoorgang voor de egels).Kortom, een top schutting!

plantenschutting is een vrolijke en groene tuinafscheiding waarmee je de dieren in de tuin helptEen robuuste schutting die je creatief kunt invullen met planten, insectenhotels, voedertafeltjes en meer, om zo een groene tuinafscheiding te creëren voor een gezellige natuurlijke tuin. De Plantenschutting is gemaakt van ongeschaafd Douglas hout waardoor de natuurlijke uitstraling behouden blijft. De invullingen zorgen ervoor dat je nog meer planten en dieren in je tuin kunt verwelkomen.