Verplaatsbaar

Groene verrijdbare schutting, verplaatsbaar met goede wielenBen je op zoek naar een schutting die je makkelijk even aan de kant kunt zetten en op zichzelf staat? Dan is de verplaatsbare schutting de oplossing! Ideaal voor het creëren van een intieme hoek bij het terras. Hiermee kun je lekker uit de wind te zitten. Bovendien wordt de afscheiding, met alle invulopties van de Plantenschutting, ook nog eens super gezellig.

Verrijdbare afscheiding en verplaatsbare schutting met ruimte voor groen en natuurJouw eigen verplaatsbare schutting
Met het keuzesysteem van de Buurjongens kun je zelf een compositie maken van je verplaatsbare schutting. Eerst kies je een variant van de Plantenschutting. Vervolgens kies je welk onderstel je daarbij wilt. Maak er een natuurlijk geheel van door planten in de onderbak te plaatsen of in de vakken aan het scherm. Je kunt er ook een bankje bij krijgen waardoor je het als zitplek kunt gebruiken. Bekijk het keuzesysteem (incl. maten en prijzen) in de catalogus Verrijdbare schuttingen.
 

Verrijdbare afscheiding met groen en planten voor tuin en terras

Een schutting voor elk terras
Op een dakterras of een terras bij horeca is het lang niet altijd mogelijk een schutting goed vast te zetten. Het stabiele onderstel van de verplaatsbare schutting (ook zonder wielen verkrijgbaar) zorgt ervoor dat de schutting op zichzelf staat, en een creatieve, groene terrasafscheiding vormt. Hiermee creëer je een unieke plek!

verrrijbare schutting met planten en groen die je op het terras kunt verplaatsen

De verplaatsbare schuttingen worden gemaakt van Douglashout. Dit is een milieuvriendelijk en onderhoudsvrij alternatief voor hardhout en geïmpregneerd hout. De productie gebeurt in samenwerking met de sociale werkplaats, Amfors te Amersfoort.

Verrijdbare groene schuttingen en groene schermen op terras

Verplaastbare groene schuttingen en groene afscheidingen op terras

Natuurlijk Kantoor Scherm
Het liefst zien we mensen meer buiten werken, maar met computerwerk is dat praktisch vaak niet mogelijk. Onze natuurlijke kantoorschermen zijn ontwikkeld om je kantoorruimte op verschillende manieren in te delen, tot de verbeelding te laten spreken en een groene natuurlijke uitstraling te geven.
Ideaal voor creatieve sessies
Ideaal om tussen werkplekken in te zetten of om een grotere ruimtes in te delen voor kleine werkgroepjes. Een whiteboard met een post-it houder maakt het tegelijk geschikt
om te brainstormen.
 
Dit model is voor binnenruimtes extra praktisch doordat het ondieper en wendbaarder is. Wil je even afgescheiden zitten om geconcentreerd te werken of overleggen, dan trek je eenvoudig enkele schermen naast elkaar voor een tijdelijke werkhoek.
 
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 6 reviews
by Houweling on Verrijdbare schutting
Mooie aanwinst voor de tuin

Mooie schutting, en hele goede service vanuit de buurjongens. Fijne mannen zijn dat!

Verrijdbare schutting

We hebben een gezamenlijke doorgang met de buren naar onze tuinen.De ingang naar onze tuin is breder dan een standaard poortdeur. De buurjongens hebben met ons meegedacht voor een oplossing om de ingang van onze tuin af te kunnen sluiten. De verrijdbare kantoor schutting past precies in de ingang van onze tuin. Met verzwaring van de schutting door tegels is deze goed bruikbaar voor buiten. De verrijdbare schutting is ook prima bruikbaar om in de schaduw of uit de wind te zitten (multifunctioneel).Netjes en snel geleverd. Wij zijn er erg blij mee.

Schutting

Prima schutting en conform afspraak geleverd.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»