Meer weten?

Neem gerust contact op of bekijk de catalogus. 

Verrijdbare schutting

Ben je op zoek naar een schutting die je makkelijk even aan de kant kunt zetten en op zichzelf staat? Dan is de verplaatsbare schutting de oplossing! Ideaal voor het creëren van een intieme hoek bij het terras. Hiermee kun je lekker uit de wind te zitten. Bovendien wordt deze verrijdbare afscheiding, met allerlei soorten invulopties, ook nog eens super gezellig.

Een schutting voor elk terras

verrijdbare schutting met plantenbak

Op een dakterras of horeca terras is het lang niet altijd mogelijk een schutting goed vast te zetten. Het stabiele onderstel van de verrijdbare schutting (ook zonder wielen verkrijgbaar) zorgt ervoor dat de schutting op zichzelf staat, en een creatieve, groene terrasafscheiding vormt. Hiermee creëer je een unieke plek!

Kies je variant

Bekijk in de catalogus alle verschillende verrijdbare schuttingen. Staat wat je zoekt er niet tussen? Neem gerust contact op.

verplaatsbare schutting

Verrijdbare Groenschutting

b x d x h: 164 x 62 x 170

verrijdbare schutting met bankje voor op terras

Verrijdbare Plantenschutting

b x d x h: 184 x 62 x 170

groen kantoorscherm als flexibele natuurlijke wand

Verrijdbaar Kantoorscherm

b x d x h: 116 x 55 x 170

Met het keuzesysteem kun je zelf een compositie maken van je verplaatsbare schutting. Eerst kies je een variant. Vervolgens kies je welk onderstel je daarbij wilt, zo maak je een schutting op wielen. Maak er een natuurlijk geheel van door planten in de onderbak te plaatsen of in de vakken aan het scherm. Je kunt er ook een bankje bij krijgen waardoor je het als zitplek kunt gebruiken. Bekijk het keuzesysteem (incl. maten en prijzen) in de catalogus en creëer je eigen verplaatsbare tuinscherm.

verplaatsbaar tuinscherm met groen

Bestellen

Zijn jullie eruit wat jullie willen? Bekijk de catalogus voor alle details (maten, materialen, prijzen) en vraag een offerte op via ons contactformulier.

Duurzaam product

verrijdbare schutting in tuin

De verplaatsbare schuttingen worden gemaakt van Douglashout. Dit is een milieuvriendelijk en onderhoudsvrij alternatief voor hardhout en geïmpregneerd hout. De productie gebeurt in samenwerking met de sociale werkplaats, UW te Utrecht.

Groen kantoor scherm

Het liefst zien we mensen meer buiten werken, maar dat is helaas vaak niet mogelijk. Laten we er dan het beste van maken. Onze natuurlijke kantoorschermen zijn ontwikkeld om je kantoorruimte op verschillende manieren in te delen, creativiteit aan te wakkeren en een groene natuurlijke uitstraling te geven.

Groene scheidingswand kantoorscherm

Groene scheidingswand kantoorscherm

Groen kantoorscherm als scheidingswand

Groen kantoorscherm als scheidingswand

verrijdbaar kantoorscherm groene wand

verrijdbaar kantoorscherm groene wand

Ideaal om tussen werkplekken in te zetten of om een grotere ruimtes in te delen voor kleine werkgroepjes. Een whiteboard met een post-it houder maakt het tegelijk geschikt om te brainstormen.

Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Verrijdbare schutting
Average rating:  
 24 reviews
 by Luc en Marie-Christine
Prachtig

Het was spannend om uit te kijken naar de komst van onze schuttingen. Maar onze verwachtingen werden helemaal overtroffen. Prachtig. We zijn onmiddellijk potgrond, bollen en plantjes gaan halen. Ik blijf er maar naar kijken. De eerste vogeltjes zijn al komen eten op de voedertafel.
Wel bedankt, buurjongens. Schitterende service ook !

 by A. Assie

Wij hebben de Verrijdbare Groenschutting en dan een combinatie van model VG1 en VG2. De schutting is mid augustus bij ons geleverd dit was sneller dan de verwachte levertijd en 6 weken na het bevestigen van de opdracht. We waren enthousiast over hoe de schutting eruitzag maar in de praktijk viel het verrijden van de schutting tegen. Wij wilden een schutting die we wekelijks of zelfs dagelijks konden verzetten. Door dat er standaard maar 2 zwenkwielen onder zitten was de draai die wij ermee wilden maken niet gemakkelijk. En moesten we hem het laatste stuk op zijn plek tillen. Hierdoor maakte we er minder gebruik van omdat wanneer hij op 1 van de 2 bedoelde plekken stond we hem vaak dan maar een tijdje lieten staan. Nadat de rem van 1 van de zwenkwielen stuk is gegaan zijn ze langsgekomen om deze te maken en hebben ze gelijk de 2 blokwielen vervangen voor zwenkwielen. Voor ons is dit vele malen beter en we zijn er nu zeker van dat we met mooi weer veel plezier zullen hebben van deze schutting. De mannen zijn erg vriendelijk maar door drukte liep de communicatie niet altijd even vlot.

 by Marijke

Voor onze BSO schermen besteld en zelf verder in bso stijl opgelukt.

Contacten verliepen leuk en goed.

Page 1 of 8:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Ander model

Wil je een verplaatsbare schutting in een ander model? We kunnen ook maatwerk leveren, vraag hier naar de mogelijkheden.

Wil je toch een vaste schutting? Ga terug naar het schutting overzicht voor alle soorten tuinafscheidingen.
Of totaal iets anders? Kijk bij diversen.