Verplaatsbaar

Groene verrijdbare schutting, verplaatsbaar met goede wielenBen je op zoek naar een schutting die je makkelijk even aan de kant kunt zetten en op zichzelf staat? Dan is de verplaatsbare schutting de oplossing! Ideaal voor het creëren van een intieme hoek bij het terras. Hiermee kun je lekker uit de wind te zitten. Bovendien wordt de afscheiding, met alle invulopties van de Plantenschutting, ook nog eens super gezellig.

Verrijdbare afscheiding en verplaatsbare schutting met ruimte voor groen en natuurJouw eigen verplaatsbare schutting
Met het keuzesysteem van de Buurjongens kun je zelf een compositie maken van je verplaatsbare schutting. Eerst kies je een variant van de Plantenschutting. Vervolgens kies je welk onderstel je daarbij wilt. Maak er een natuurlijk geheel van door planten in de onderbak te plaatsen of in de vakken aan het scherm. Je kunt er ook een bankje bij krijgen waardoor je het als zitplek kunt gebruiken. Bekijk het keuzesysteem (incl. maten en prijzen) op pagina’s 20 t/m 22 van de Plantenschutting catalogus.
 

Verrijdbare afscheiding met groen en planten voor tuin en terras

Een schutting voor elk terras
Op een dakterras of een terras bij horeca is het lang niet altijd mogelijk een schutting goed vast te zetten. Het stabiele onderstel van de verplaatsbare schutting (ook zonder wielen verkrijgbaar) zorgt ervoor dat de schutting op zichzelf staat, en een creatieve, groene terrasafscheiding vormt. Hiermee creëer je een unieke plek!

De verplaatsbare schuttingen worden gemaakt van Douglashout. Dit is een milieuvriendelijk en onderhoudsvrij alternatief voor hardhout en geïmpregneerd hout. De productie gebeurt in samenwerking met de sociale werkplaats, Amfors te Amersfoort.

Verrijdbare groene schuttingen en groene schermen op terras

Verplaastbare groene schuttingen en groene afscheidingen op terras