Meer weten?

Neem gerust contact op of bekijk de catalogus. 

Verrijdbare schutting

Ben je op zoek naar een schutting die je makkelijk even aan de kant kunt zetten en op zichzelf staat? Dan is de verplaatsbare schutting de oplossing! Ideaal voor het creëren van een intieme hoek bij het terras. Hiermee kun je lekker uit de wind te zitten. Bovendien wordt deze verrijdbare afscheiding, met allerlei soorten invulopties, ook nog eens super gezellig.

Een schutting voor elk terras

verrijdbare schutting met plantenbak

Op een dakterras of horeca terras is het lang niet altijd mogelijk een schutting goed vast te zetten. Het stabiele onderstel van de verrijdbare schutting (ook zonder wielen verkrijgbaar) zorgt ervoor dat de schutting op zichzelf staat, en een creatieve, groene terrasafscheiding vormt. Hiermee creëer je een unieke plek!

Kies je variant

Bekijk in de catalogus alle verschillende verrijdbare schuttingen. Staat wat je zoekt er niet tussen? Neem gerust contact op.

verplaatsbare schutting

Verrijdbare Groenschutting

b x d x h: 164 x 62 x 170

verrijdbare schutting met bankje voor op terras

Verrijdbare Plantenschutting

b x d x h: 184 x 62 x 170

groen kantoorscherm als flexibele natuurlijke wand

Verrijdbaar Kantoorscherm

b x d x h: 116 x 55 x 170

Met het keuzesysteem kun je zelf een compositie maken van je verplaatsbare schutting. Eerst kies je een variant. Vervolgens kies je welk onderstel je daarbij wilt, zo maak je een schutting op wielen. Maak er een natuurlijk geheel van door planten in de onderbak te plaatsen of in de vakken aan het scherm. Je kunt er ook een bankje bij krijgen waardoor je het als zitplek kunt gebruiken. Bekijk het keuzesysteem (incl. maten en prijzen) in de catalogus en creëer je eigen verplaatsbare tuinscherm.

verplaatsbaar tuinscherm met groen

Bestellen

Zijn jullie eruit wat jullie willen? Bekijk de catalogus voor alle details (maten, materialen, prijzen) en vraag een offerte op via ons contactformulier.

Duurzaam product

verrijdbare schutting in tuin

De verplaatsbare schuttingen worden gemaakt van Douglashout. Dit is een milieuvriendelijk en onderhoudsvrij alternatief voor hardhout en geïmpregneerd hout. De productie gebeurt in samenwerking met de sociale werkplaats, Amfors te Amersfoort.

Groen kantoor scherm

Het liefst zien we mensen meer buiten werken, maar dat is helaas vaak niet mogelijk. Laten we er dan het beste van maken. Onze natuurlijke kantoorschermen zijn ontwikkeld om je kantoorruimte op verschillende manieren in te delen, creativiteit aan te wakkeren en een groene natuurlijke uitstraling te geven.

Groene scheidingswand kantoorscherm

Groene scheidingswand kantoorscherm

Groen kantoorscherm als scheidingswand

Groen kantoorscherm als scheidingswand

verrijdbaar kantoorscherm groene wand

verrijdbaar kantoorscherm groene wand

Ideaal om tussen werkplekken in te zetten of om een grotere ruimtes in te delen voor kleine werkgroepjes. Een whiteboard met een post-it houder maakt het tegelijk geschikt om te brainstormen.

Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Verrijdbare schutting
Average rating:  
 15 reviews
by Marja van Lier on Verrijdbare schutting

Leuke verrijdbare schutting, gebracht door een aardige bezorger. De hele zomer veel positieve reacties

by Herma on Verrijdbare schutting
geweldig!

Omdat er tussen onze achtertuin en de buurtuinen een rek met klimop staat dat door de buren aan hun kant soms zowat compleet kaalgesnoeid wordt, waren We op zoek naar een 'schuttingachtig ding' dat verplaatsbaar was.

En we vonden op de site van 'De Buurjongens' iets wat nog beter was dan we in ons hoofd hadden: verrijdbare schuttingen met plantenbakken.

Duurzaam hout en samenwerking met een sociale werkplaats: mooier kan niet!

Het contact met de mannen van 'De Buurjongens' verliep uitermate plezierig en ook aanpassing van de breedte maat bleek geen probleem.

En nu beide schuttingen er een week staan wilden we dat we het eerder hadden bedacht.

De mooie, warme kleur van het hout maakt het zicht vanuit onze woonkamer op noordoost veel zonniger en helderder.

De plantenbakken geven extra plantruimte in ons kleine tuintje.

En het oogt en voelt veel gemoedelijker en gezelliger.

De bovenrand van de schutting blijkt een perfecte zitplaats voor libellen. Bijen hebben de bloemen in de plantenbakken al gelijk ontdekt. Er is ruimte genoeg om een pot vogelpindakaas-met-meelwormen voor de vogels kwijt te kunnen. En de egel die in onze tuin op bezoek komt heeft al onder de schutting door gewandeld.

by Leen Van ginneken on Verrijdbare schutting
Rijdbare schutting

Goede service. Correcte communicatie. Zeer tevreden van het resultaat. Een aanrader....!

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»
 

Ander model

Wil je een verplaatsbare schutting in een ander model? We kunnen ook maatwerk leveren, vraag hier naar de mogelijkheden.

Wil je toch een vaste schutting? Ga terug naar het schutting overzicht voor alle soorten tuinafscheidingen.
Of totaal iets anders? Kijk bij diversen.