Skip to main content

Meer weten?

Neem gerust contact op of bekijk de catalogus. 

Verrijdbare schutting

Ben je op zoek naar een mobiele schutting die je makkelijk even aan de kant kunt zetten en op zichzelf staat? Dan is de verplaatsbare schutting de oplossing! Deze schutting op wielen is ideaal voor het creëren van een intieme hoek bij het terras. Hiermee kun je lekker uit de wind te zitten. Bovendien wordt deze verrijdbare afscheiding, met allerlei soorten invulopties, ook nog eens super gezellig.

Een schutting voor elk terras

verrijdbare schutting met plantenbak

Op een dakterras of horeca terras is het lang niet altijd mogelijk een schutting goed vast te zetten. Het stabiele onderstel van de verrijdbare schutting (ook zonder wielen verkrijgbaar) zorgt ervoor dat dit verrijdbare tuinscherm op zichzelf staat, en een creatieve, groene terrasafscheiding vormt. Hiermee creëer je een unieke plek!

Kies je variant

Bekijk in de catalogus alle verschillende verrijdbare schuttingen. Staat wat je zoekt er niet tussen? Neem gerust contact op.

verplaatsbare schutting, verrijdbaar tuinscherm

Verrijdbare Groenschutting

b x d x h: 164 x 62 x 170

verrijdbare schutting met bankje voor op terras, tuinscherm op wielen

Verrijdbare Plantenschutting

b x d x h: 184 x 62 x 170

groen kantoorscherm als flexibele natuurlijke wand

Verrijdbaar Kantoorscherm

b x d x h: 116 x 55 x 170

Met het keuzesysteem kun je zelf een compositie maken van je verplaatsbare schutting. Eerst kies je een variant. Vervolgens kies je welk onderstel je daarbij wilt, zo maak je een schutting op wielen. Maak er een natuurlijk geheel van door planten in de onderbak te plaatsen of in de plantenvakken aan het tuinscherm. Je kunt er ook een bankje bij krijgen waardoor je het als zitplek kunt gebruiken. Bekijk het keuzesysteem (incl. maten en prijzen) in de catalogus en creëer je eigen verplaatsbare tuinscherm.

Circulaire verrijdbare schutting, duurzaam tuinscherm op wielen

Bestellen

Zijn jullie eruit wat jullie willen? Bekijk de catalogus voor alle details (maten, materialen, prijzen) en vraag een offerte op via ons contactformulier.

Bij alle verrijdbare tuinschermen kunnen we biologische tuinaarde meeleveren.

Duurzaam product

verrijdbare schutting in tuin, schutting verplaatsbaar

De verplaatsbare schuttingen worden gemaakt van Douglashout. Dit is een milieuvriendelijk en onderhoudsvrij alternatief voor hardhout en geïmpregneerd hout. De productie gebeurt in samenwerking met de sociale werkplaats, UW te Utrecht.

Groen kantoor scherm

Het liefst zien we mensen meer buiten werken, maar dat is helaas vaak niet mogelijk. Laten we er dan het beste van maken. Onze natuurlijke kantoorschermen zijn ontwikkeld als verplaatsbare roomdividers om je kantoorruimte op verschillende manieren in te delen, creativiteit aan te wakkeren en een groene natuurlijke uitstraling te geven.

Groene roomdivider scheidingswand kantoorscherm
Groen kantoorscherm als scheidingswand en room divider
verrijdbaar kantoorscherm groene wand

Het verrijdbare kantoorscherm is ideaal als groene roomdivider om tussen werkplekken in te zetten of om grotere ruimtes in te delen voor kleine werkgroepjes. Een whiteboard met een post-it houder maakt deze verrijdbare scheidingswand tegelijk geschikt om te brainstormen.

Verrijdbare plantenbakken

Verrijdbare plantenbak als mobiele groene tuinafscheiding

Naast verplaatsbare tuinschermen maken we ook allerlei soorten verrijdbare plantenbakken. Met de verplaatsbare plantenbakken op wielen tover je je tuin, terras of balkon om tot een groen paradijs. We maken veel verschillende maten mobiele plantenbakken, dus vraag gerust naar de mogelijkheden. Of kijk hier voor diverse verplaatsbare plantenbakken

Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Verrijdbare schutting
Average rating:  
 31 reviews
 by Jacqueline
Verrijdbare schutting

Fijne communicatie gehad voor mijn vragen en snelle reactie.
Echt heel mooi en degelijk gemaakt.
Levering van de verrijdbare schutting is perfect gedaan door de chauffeur. We zijn erg blij met het mooie resultaat en de bloemen staan er al in. Dank jullie wel buurjongens.

 by Huug Kruyt
verrijdbare schutting

Heerlijk beschut zitten met onze 2 verrijdbare schuttingen. Mooi en degelijk gemaakt. Zeer goede communicatie, prettig zaken doen.

 by Karin Kwanten
verrijdbare schutting

Supercontent met de verrijdbare schutting, zeer goede service

Page 1 of 11:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Ander model

Wil je een verplaatsbare schutting in een ander model? We kunnen ook maatwerk leveren, vraag hier naar de mogelijkheden.

Wil je toch een vaste schutting? Ga terug naar het schutting overzicht voor alle soorten.
Of totaal iets anders? Kijk bij tuinproducten.