Ecoschutting

Idee schutting voorbeeld opstelling in tuin 1

Wil je van je tuin een mooie groene plek maken? Met de Ecoschutting kun je heerlijk veel variatie aanbrengen. Met plantenvakken op verschillende hoogtes maak je handig gebruik van de hoogte van je tuinafscheiding. Verticaal tuinieren, maar dan tegelijk functioneel als erfafscheiding. Zet je schutting vol met bloemen en kruiden om er elke dag van te genieten. Neem gerust contact op als je meer informatie wilt ontvangen over dit nieuwe ontwerp.

eco schutting, duurzame schutting voor een natuurlijke erfafscheding

De Ecoschutting neemt weinig ruimte in en toch zorgt deze schutting voor een ruimtelijk effect in je tuin. Het zorgt voor voldoende privacy en heeft tegelijk een open karakter. De bovenligger en de trellis (de verticale latten) zijn perfect voor het leiden van klimplanten zoals rozen, clematis, kamperfoelie, blauwe regen of een druif. Je biedt ook een mooie uitkijkplek voor vogels. Hier kunnen ze even uitrusten en kijken of er nog wat te eten is in je tuin. Met deze natuurlijke schutting maak je van je erfafscheiding een levendige plek.

Inspiratie schutting voorbeeld opstelling in tuin

Hoe wordt deze schutting gemaakt?
Deze bijzondere schutting wordt gemaakt in samenwerking met de sociale werkplaats in Amersfoort. De schutting wordt opgebouwd uit een combinatie van geschaafd en ongeschaafd Douglas hout. Dit hout passen we onbehandeld toe, zodat het een prachtig natuurlijk materiaal is in je tuin. Het bevat dus niet de schadelijke chemicali├źn zoals die in ge├»mpregneerd hout zitten. De schutting hoeft niet behandeld te worden en is onderhoudsvrij.

Schutting in tuinen van appeltern

Hoe krijg ik deze schutting in mijn tuin?
De Ecoschutting is een nieuw Buurjongens ontwerp. Om een indicatie te geven van de maten en prijzen, zie je hier de elementen waarmee je je schutting kunt opbouwen.

De elementen waaruit je je ecoschutting opbouwt Meer inzicht in de exacte maten en prijzen van alle varianten en onderdelen, zijn te vinden op het prijsblad. Wil je graag meer informatie ontvangen of heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op. Op basis van het prijsblad is het uiteraard ook mogelijk om een bestelling te doen en deze naar ons te mailen via info@buurjongens.eu