BoomBloemBak

Woon je in de provincie Utrecht, dan kun je t/m 21 november 2017 een voucher aanvragen voor een project om je buurt te vergroenen. Zoals voor deze BoomBloemBak. De BoomBloemBak kost anders € 1000,- maar bij toekenning van deze subsidie*, wordt het geheel vergoed!
Boom&Bloem&Bak_webMaak van je straat of plein een gezellige groene plek. De provincie Utrecht verstrekt daarvoor t/m 21 november 2017 een voucher. Deze kun je bijvoorbeeld gebruiken voor deze BoomBloemBak, daarmee heb je heel veel natuur in één. Speel onder de fruitbomen, pluk van de kruiden en ruik aan de bloemen.

Hoe werkt het?
1: Vind 4 andere mensen in je buurt (of schoolplein of hofje etc.) die het ook willen. Gebruik hiervoor deze flyer.
2: Download het stappenplan.
3: Neem contact op met de Buurjongens en we begeleiden je met de aanvraag.

Na het indienen van de aanvraag beoordeelt Groen aan de Buurt elke aanvraag afzonderlijk. Wij kunnen hier geen invloed op uitoefenen.

Wat is de BoomBloemBak
De BoomBloemBak is een samenwerking tussen Buurjongens, Bio-Kultura en Boomkroon. Drie bedrijven die bij hun projecten letten op mens en natuur. De houten constructie wordt gemaakt i.s.m. de sociale werkplaats, van duurzaam onbehandeld hout. Deze houten bak wordt gevuld met biologische potgrond en gevuld met biologisch gekweekte planten en een fruitboom. De BoomBloemBak is ca. 1,2m x 1,6m en 0,8m hoog en zowel met als zonder bankje verkrijgbaar.

Drukwerk

850630-biologische-potgrond-bio-kultura

 

 

 

Meer informatie
Wil je meer weten over de BoomBloemBak, de voorwaarden voor de Beleef en
Bewonder Voucher en de stappen die je moet ondernemen? Download dan hier het stappenplan.

Om andere mensen enthousiast te maken kun je hier de flyer van de BoomBloemBak downloaden.

Beleef en Bewonder Voucher aanvragen
Als er minimaal 5 mensen enthousiast zijn over een BoomBloemBak bij jullie in de buurt, dan kun je starten met het invullen van deze template en het verzamelen van de namen en handtekeningen. Op de website van Groen aan de Buurt kun je het formulier invullen om je Beleef en Bewonder Voucher aan te vragen.

* Subsidie van de provincie Utrecht:

Vouchers Beleef en Bewonder