assortiment

Om de Groenschutting voor meerdere budgetten en wensen geschikt te maken, hanteren we een aantrekkelijke prijs voor drie soorten wanddelen (vol, halfvol of sober). Deze natuurlijke schutting is daarnaast in verschillende hoogtes verkrijgbaar, en we maken het graag op maat voor uw tuin. Download de catalogus voor ons complete assortiment, met modellen, maten en prijzen. Of vraag ons hier naar de mogelijkheden!

Groenschutting Vol (4 vakken)

schutting volEen schutting met 4 vakken biedt de meeste mogelijkheden tot eigen invulling.

Vakken steken naar beide zijden uit zodat ze van beide kanten gevuld kunnen worden. Je kunt ze zowel horizontaal als verticaal plaatsen.

Groenschutting Halfvol (2 vakken)

schuttingEen halfvolle schutting met 2 vakken is mooi voor de ruimtelijke afwisseling en eigen invulling. Net als de andere schuttingdelen is het vierkant, hierdoor is het vrij te roteren. Zie de voorbeelden.

 

tuinafscheiding halfvol

Groenschutting Sober (0 vakken)

schutting Afwisselen met Sobere schuttingdelen kan bij grotere lengtes een rustiger beeld opleveren. Handig om de tuinafscheiding lekker te laten begroeien met allerlei klimplanten voor de groene, vogelrijke tuin.

tuinafscheiding sober

 

Middelhoge schutting (4 vakken)

middelhoge schutting volEen middelhoge schutting met 4 vakken biedt een lagere tuinafscheiding (ca 1m35) met evenveel opties voor eigen invulling.

In de breedte is op soortgelijke wijze variatie mogelijk.

Middelhoge schutting (2 vakken)

Middelhoge schutting 2 vakkenEen middelhoge schutting met 2 vakken biedt een lagere erfafscheiding (1m35) met 2 plekken voor eigen invulling, zoals vlinderplanten een insectenhotel, kastje…

Zie voorbeelden van invulelementen.

Lage schutting (2 vakken)

lage schuttingEen lage schutting met 2 vakken is te gebruiken als lage groene erfafscheiding (0m95).

Ideaal voor een voortuin of dakterras of als terrasafscheiding midden in de tuin.

Trellis

Douglas TrellisEen trellis deel kan tussen andere delen van de schutting geplaatst worden om klimplanten te geleiden. Zo ontstaat nog meer afwisseling en een meer open structuur. Een schutting met klimplanten trekt veel dieren aan.

Voorbeelden van mooie klimplanten: een kamperfoelie, clematis, klimroos, winterjasmijn, druif, blauwe regen, kiwi, passiebloem, bruidssluier, klimhortensia, hop of een doodgewone klimop.

Deur

Groenschutting Deur 2016

Het assortiment kent ook een deur,  om bijvoorbeeld je tuin in en uit te gaan.

Pasdeel

Douglas Pasdeel

Met een pasdeel is uw schutting of terrasafscheiding in elke gewenste maat te maken. Het pasdeel is zo gemaakt dat deze eenvoudig op locatie korter gemaakt kan worden.